Doprava ZADARMO ❤️ pri nákupe nad 75€

Aký je rozdiel medzi mliekom Nestlé BEBA a mliekom Nestlé NAN

Dojčenské mlieko Nestlé NAN

Dojčenské mlieko je pre novorodencov nevyhnutnou súčasťou výživy a rodičia sa často snažia vybrať si to najlepšie pre svoje dieťa. Jednou z najznámejších značiek na trhu je Nestlé NAN.

Nestlé NAN je dojčenské mlieko, ktoré je vyrobené špeciálne pre potreby dojčiat. Obsahuje všetky potrebné živiny, ktoré dieťa potrebuje na správny rast a vývoj. Okrem toho, že je dôležité, aby dojčenské mlieko bolo výživné, je tiež dôležité, aby bolo bezpečné a ľahko stráviteľné pre bábätko.

Nestlé NAN obsahuje komplex BIFIDUS BL, ktorý obsahuje baktérie Bifidobacterium lactis, ktoré sú prítomné aj v materskom mlieku. Tieto baktérie majú pozitívny vplyv na zdravie tráviaceho traktu a pomáhajú vytvoriť silné imunitné systémy. Navyše, obsahuje aj Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny, ktoré sú dôležité pre rozvoj mozgu a zraku dieťaťa.

Nestlé NAN je tiež ľahko stráviteľné pre dojčatá. Je to vďaka tomu, že obsahuje proteíny, ktoré sú hydrolizované, čo znamená, že sú rozložené na menšie častice. To umožňuje, aby boli proteíny ľahšie stráviteľné a preto je mlieko menej náročné na trávenie.

Ďalšou výhodou Nestlé NAN je jeho jednoduchosť. Je ľahko dostupné v lekárňach a obchodoch s potravinami a je k dispozícii v rôznych variantoch pre rôzne vekové kategórie. Okrem toho je balenie dojčenského mlieka značky Nestlé NAN praktické a ľahko sa skladuje.

Ak hľadáte výživné a bezpečné dojčenské mlieko pre vaše dieťa, Nestlé NAN je jednou z najlepších možností na trhu. Je vybavený všetkými potrebnými výživnými prísadami, ktoré potrebuje vaše dieťa na zdravý rast a vývoj, a zároveň je ľahko stráviteľné a bezpečné pre vaše dieťa.

 

Pozrite aj našu aktuálnu ponuku

 

dojcenskemliekonanjpg

Aký je rozdiel medzi dojčenským mliekom Nestlé BEBA a Nestlé NAN

 

Mlieka značky Nestlé BEBA a Nestlé NAN sú určené pre dojčatá a sú vyrobené spoločnosťou Nestlé, ktorá patrí medzi najväčších svetových výrobcov potravín pre deti.

Rozdiel medzi týmito dvoma mliekami je v zložení a výživovej hodnote. Mlieko Nestlé BEBA je určené pre dojčatá od narodenia do 6 mesiacov a  mlieko Nestlé NAN je taktiež určené pre dojčatá od narodenia a staršie. Týmto sa zabezpečuje, že mlieko obsahuje potrebné výživné látky pre konkrétny vek dieťaťa.

Z hľadiska zloženia, mlieko Nestlé BEBA a Nestlé NAN obsahujú podobné základné látky, ako sú bielkoviny, sacharidy a tuky, ale v rôznych množstvách a pomeroch. Mlieko Nestlé NAN obsahuje navyše aj iné zložky, ako sú probiotiká, dôležité omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, aminokyseliny a ďalšie vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú podporovať správny vývoj a rast dieťaťa.

Ďalším rozdielom medzi týmito dvomi mliekami je aj ich príprava. Mlieko Nestlé BEBA sa pripravuje z prášku a voda sa musí ohriať na teplotu 40 stupňov Celzia pred zmiešaním s práškom. Mlieko Nestlé NAN je tiež v prášku, ale jeho príprava je jednoduchšia, pretože voda sa musí ohriať iba na teplotu 50 stupňov Celzia.

Krátko povedané, mlieko Nestlé BEBA a Nestlé NAN sú určené pre rôzne vekové kategórie dojčiat a majú odlišné zloženie a výživovú hodnotu. Preto je dôležité zvoliť správne mlieko v súlade s vekom dieťaťa a jeho potrebami. Ako vždy, pred akoukoľvek zmenou výživy vášho dieťaťa by ste mali konzultovať so svojím lekárom alebo odborníkom na výživu.