Doprava ZADARMO ❤️ pri nákupe nad 75€

Výhody používania anatomického vankúša proti preležaniu hlavy pre bábätka

Používanie anatomického vankúša môže zlepšiť kvalitu spánku vášho bábätka a zároveň pomôcť zabrániť vzniku preležanín hlavy. Anatomický tvar vankúša sa prispôsobí tvaru hlavy bábätka a rovnomerne rozloží váhu, čím zabraňuje vzniku tlakových bodov na hlave. Tento vankúš je tiež navrhnutý tak, aby poskytoval dostatočnú podporu a umožňoval správny vývoj lebky.

Anatomický vankúš je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil tvaru hlavy bábätka a poskytol mu podporu a pohodlie počas spánku. Používanie anatomického vankúša má niekoľko výhod:

  1. Prevencia preležanín hlavy: Anatomický tvar vankúša pomáha rovnomerne rozložiť váhu hlavy bábätka a zabraňuje tak vzniku tlakových bodov a preležanín.

  2. Zlepšený komfort a podpora: Anatomický vankúš poskytuje bábätku väčšiu podporu a umožňuje mu lepšie zvládať bolesti krku a napätie svalov počas spánku. To môže viesť k zlepšeniu spánku a zníženiu únavy.

  3. Zlepšený vývoj lebky: Anatomický tvar vankúša môže pomôcť pri správnom vývoji lebky bábätka. Umožňuje rovnomerné rozloženie tlaku na lebku a znižuje riziko deformácie lebky.

  4. Bezpečnosť: Anatomický vankúš je navrhnutý tak, aby sa prispôsobil tvaru hlavy bábätka a zabránil mu tak v sklznutí alebo úrazu počas spánku.

  5. Jednoduchšie uspávanie: Vankúš s anatomickým tvarom môže pomôcť bábätku rýchlejšie sa uvoľniť a usnúť.

 

anatomicky vankus pre babatka

 

 

Je dôležité poznamenať, že pri používaní anatomického vankúša je potrebné vždy sledovať, ako sa bábätko cíti. Anatomický vankúš by sa nemal používať ako náhrada za bezpečné spánkové prostredie pre bábätko. 

Vankúšik veľmi dobre odvádza vlhkosť a teplo vďaka materiálu z bavlny a polyesteru ktorý tvorí profilovú tkaninu.

Odporúča sa používať len keď dieťatko spí na chrbte. 

Pre deti vo veku 0-6 mesiacov

Ak hľadáte kvalitný a bezpečný vankúš pre vaše bábätko, zvoľte si náš anatomický vankúš proti preleženinám hlavy pre bábätka. S týmto vankúšom budete mať istotu, že vaše dieťa spí pohodlne a bezpečne.

 

Anatomické vankúše skladom 

Meetbaby Anatomický vankúšik pre správny rast hlavičky Modrý

Meetbaby Anatomický vankúšik pre správny rast hlavičky Ružový

anatomicky vankus proti prelezaniu

 

Článok sme pripravili v spolupráci s ChatGPT