Doprava ZADARMO ❤️ pri nákupe nad 75€

Kúpanie je zábava – čo si nezabudnúť vziať k vode?

V dnešnej dobe ponúkajú kúpaliská či jazerá čoraz viac aktivít pre detičky a ich rodičov. Pobyt pri vode je výborná forma trávenia voľného času, a zároveň plávanie je skvelý rozvojový tréning bábätka. Je to tiež skvelý spôsob, ako dieťatko zoznámiť s vodou, vďaka čomu bude pre neho naučiť sa plávať v budúcnosti prirodzené. Ak teda zvažujete ísť s bábätkom niekam k vode, či už je to kúpalisko, jazero, či more, musíte pamätať na niekoľko dôležitých bodov.

 

valeria-zoncoll-AVGc87j_vNA-unsplash

 

Pri chystaní výbavičky k vode by sme v prvom rade nemali zabudnúť uterák pre dieťatko, prípadne aj župan. Ak ideme k vode s väčším, už chodiacim dieťatkom, nezabúdajme na vhodnú obuv, ktorá je určená aj do vody. Dôležité je myslieť aj na vhodnú pokrývku detskej hlavičky. Po dokúpaní je dobré mať po ruke kozmetiku na umývanie a krém na ošetrenie detskej pokožky, nezabúdame ani na krém s ochranným faktorom. A v neposlednom rade potrebujeme kúpacie plienky.

 

V dnešnej dobe je na trhu v ponuke množstvo jednorazových plienok vhodných na kúpanie v bazéne. No prečo používať plienku, ktorá pri kúpaní nasiakne celá vodou a je pre dieťatko tak veľmi ťažká? O zbytočnom odpade nehovoriac. K dispozícii sú na trhu dostupné už aj kúpacie plienky na opakované použitie. Sú 100% vodeodolné, vnútorná sieťovina je príjemná a jemná na dotyk, takže detskú pokožku nedráždi. Kúpacie plienky je možné ľubovoľne regulovať vďaka patentkám, takže ich veľkosť ľahko prispôsobíme dieťaťu s hmotnosťou od 3 do 12 kg. Zapínanie na patentky taktiež zaručí, že prípadným „obsah“ plienočky nevytečie do vody ????  

Kúpacie plienky na opakované použitie sú oveľa ekonomickejším riešením a odporúčajú sa predovšetkým tým deťom, ktoré nechodia k vode len občas, ale veľkú časť leta trávia pri mori či jazere, či absolvujú s rodičmi kurzy plávania. Príjemné materiály a farebné vzory sú ich ďalšou výhodou.

Kvalitné a praktické plienky na kúpanie, ktoré sa dajú nosiť aj na pláž nájdete aj v našej ponuke

https://www.babatkam.sk/kupacie-plienky-do-vody/

 

 

Zdroj fotografie: @zoncoll