Doprava ZADARMO ❤️ pri nákupe nad 75€

Ohrievač detských fliaš – áno, či nie?

Ohrievač detských fliaš – áno, či nie?

 

Medzi pomôckami na dojčenie je možné nájsť aj rôzne druhy ohrievačov detských fliaš. Oplatí sa investovať do neho peniaze? Je skutočne výborným pomocníkom v domácnosti s dieťatkom? Poďme sa pozrieť na výhody používania ohrievača detských fliaš.

Čo ten ohrievač detských fliaš vlastne je a ako funguje? Ide o jednoduché elektrické zariadenie, ktoré umožňuje ohrievať detské fľaše pomocou systému vodného kúpeľa. V závislosti od modelu má výbava rôzne užitočné funkcie. Do zariadenia je potrebné naliať správne množstvo vody. Len toľko, aby sa do nej zmestila fľaša s jedlom alebo téglik. Nastavíme správnu teplotu, zapneme a čakáme. Keď je jedlo určené pre dieťatko dostatočne teplé, ohrievač sa sám vypne alebo to signalizuje zvukom.

 

968-09

 

Mnohé mamičky majú na ohrievač detských fliaš rôzne názory. Niektoré sú toho názoru, že je to zbytočnosť, nakoľko sa dá nahradiť obyčajným hrncom s vodou, iné si ho kúpili, často ho používajú a považujú ho za veľkú vymoženosť. V prvom rade, ohrievač detských fliaš sa oplatí kúpiť, najmä vtedy, ak plní viacero funkcií a nielen ohrieva mlieko vo fľaši. Multifunkčné vybavenie sa vám bude hodiť, aj keď vaše dieťatko trochu podrastie. Pred kúpou sa preto oplatí skontrolovať, čo od daného modelu môžete očakávať.

 

Tipy na ohrievače 

Babyono Elektrický ohrievač a sterilizátor potravín Honey Natural Nursing

Babyono Elektrický ohrievač a sterilizátor potravín Honey Natural Nursing Biely

Babyono Elektrický ohrievač jedla Natural Nursing s funkciou sterilizácie 2v1 180 ml

 

Veľmi užitočná je funkcia rozmrazovania, udržiavanie tepla a možnosť ohrevu pevných potravín, nielen tých vo fľaši. Takéto ohrievače sú vybavené vhodnými nádobami, ktoré využívajú systém ohrevu parou. Ďalšou funkciou, ktorá stojí za pozornosť, je termostat, ktorý udrží určitú dobu stálu teplotu jedla a ten sa automaticky vypne. Niektoré prístroje disponujú aj ochranou proti prehriatiu. V neposlednom rade by dobrý ohrievač detských fliaš mal určite disponovať aj funkciou sterilizácie, čo mamičkám uľahčí prácu pri čistení a udržiavaní detských fliaš či cumlíkov.

 

968-05